Hoe werkt het?

Stap voor stap

01

Inventarisatie

Er wordt een inventarisatie gedaan naar de wensen van de klant, hoeveel machines zijn er nodig? Welke betaalmogelijkheden moeten er zijn? Zijn er verder wensen qua voorzieningen en inrichting?

02

Inrichting

Op basis van de inventarisatie wordt er een wasruimte ingericht naar wens en behoefte. Vanaf nu kan er in de gemeenschappelijke wasruimte worden gewassen door de bewoners voor een vast bedrag per was/droogbeurt!

03

Beheer

Laundry To Go beheert en onderhoud de ruimte en is het aanspreekpunt bij vragen/opmerkingen/problemen bij de eindgebruiker, kortom Laundry To Go neemt het volledige beheer op zich.

Veelgestelde vragen

Alles op een rijtje

Laundry To Go is onderdeel van Laundry Total. Laundry Total is al 15 jaar actief in de wasserijmarkt en heeft een ervaren service team die dagelijks klaar staan om eventuele storingen te verhelpen.

De machines waar de ruimtes mee ingericht worden hebben verschillende taalmogelijkheden. Hier in is in de besturing een keuze te maken, uiteraard kan er ook een voorkeurstaal ingesteld worden.

Hiervoor wordt een passend aanbod gedaan op basis van behoefte, dit hangt dus af van hoe de ruimte ingericht wordt en onder welke afspraken.

Benieuwd naar hoeveel een was/droogbeurt kost voor uw complex? Neem contact op!

Hierover zijn onderling afspraken te maken. Laundry To Go zou zeker ook voor de nutsvoorzieningen kunnen betalen. 

De was en droogprocessen van de professionele machines zijn een stuk sneller als u gewend bent van een normale was/droog machine. Zo kan er binnen een 30-60 minuten worden gewassen, en binnen 30-60 minuten worden gedroogd!

De ruimte wordt onderhouden en schoongehouden door Laundry To Go.

Nee, service en onderhoud is volledig inbegrepen en voor rekening van Laundry To Go.

De aansluitingen voor de was en droogmachines kunnen door Laundry To Go aangelegd worden, hiervoor hebben wij installateurs in dienst. Overigens kan dit in veel gevallen ook door u zelf worden gerealiseerd, met ondersteuning vanuit onze technische dienst.

 

Er wordt gewerkt met een innovatief betaalsysteem waardoor er met contactloos betalen, creditcard maar ook via een applicatie kan worden betaald. 

Als de machine in storing staat kan er door de gebruiker contact opgenomen worden met ons serviceteam. Hiervoor zijn contact gegevens beschikbaar in de ruimte. De storing wordt vervolgens opgepakt en verholpen door Laundry To Go.

Dan kan er contact opgenomen worden met Laundry To Go. Vervolgens kan er door een applicatiespecialist achterhaald worden waardoor dit komt en waar nodig de programma's aanpassen.

De aankleding en inrichting van de ruimte wordt door Laundry To Go verzorgt. Mocht er in het complex met een bepaalde huisstijl worden gewerkt kan hier uiteraard op ingespeeld worden door Laundry To Go.

Hebben we uw interesse gewekt?

Neem gerust contact met ons op.